Neggodag

Jag tycker verkligen inte om söndagar för fem öre..allt roligt är över och man går egentligen bara och väntar på att jobba imorgon igen. Plus att man hälften av söndagarna går och har ångest över vad man har gjort på fyllan..
Idag är iaf ingen sån dag för jag har, hör och häpna, varit nykter hela helgen. Har varit skönt på ett sätt, men är dubbelt så rastlös idag bara för det känns som jag inte har gjort nåt av min helg...

I fredags jobbade jag till nio och sen var jag för trött för att gå ut...och på dagen var det enda jag gjorde att gå en sväng på stan med mamma och Joachim och fixa lite inför resan...och på kvällen var jag totalt övergiven eftersom alla vänner var upptagna med studentfest, pojkvän eller  jobb.
Som tur var kom en räddare i nöden lite senare och gjorde så kvällen inte var totalt bortslösad iaf... ;-)

Och snart bär det av till Spanien och Barcelona i två veckor..På torsdag närmare bestämt. Ska bli skönt...speciellt när vädret är som det är nu här hemma. Ska sola, bada, shoppa, äta....och börja träna har min mamma bestämt. Hon ska tydligen dra med mig ut på hennes springrundor på mornarna. Ska bli skönt att börja röra på sig.

Annars har det inte hänt så himla mycket sen sist, festat och jobbat är väl det vi har gjort i stort sett..


Eller nåt nytt har ju hänt...fast det verkar inte bli så långvarigt...brukar ju iofs vara enklast så. Eller?


Mmm finns ju en del att tänka på...eller så försöker man inte tänka alls...eller hur Buffy? =)


Aja


Skön men läskig: Imogen Heap - Hide and Seek.

                 /Sara 2



Några anledningar som gör söndagarna värda att klara sig genom ändå:



     

RSS 2.0